Plant jouw bollen of bloemen in Essence bloempotten

Snijbloemen voor in huis

Gladiolen zijn dus prima snijbloemen en kan je niet alleen gebruiken om uit te delen in Nijmegen, maar je kan ze ook vrolijk in huis zetten. Zorg voor een geschikte bloemenvaas en je kan nog minimaal een week genieten van de verse bloemen.

Plant jouw bollen of bloemen in Essence bloempotten

Je kan natuurlijk ook de zomer gewoon naar huis halen. Met Essence bloempotten kan je bloemen of planten een nieuw leven geven in je woning. Soms is het nodig om planten te verpotten als ze wat ouder worden. Je kan ervoor kiezen om deze prachtige bloempotten te gebruiken voor een nieuw plekje in huis.

Bloembollen

Gladiolen bollen kan je het beste aan het begin van het voorjaar planten. De meeste bloembollen plant je al in de winter om in de lente ervan te kunnen genieten. Gladiolen vertellen echter een heel ander verhaal ze kondigen namelijk de zomer in Nederland aan. Als je gladiolen bollen plant en ze komen vervolgens tijdens de zomermaanden uit dan kan je echt genieten van het begin van de zomer. De meeste mensen kennen de bloemen echter alleen van de avond vierdaagse in Nijmegen. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om de bloembollen te planten en speciaal voor de lopers in Nijmegen af te snijden en uit te delen.

Gebruik bloembollen om de zomer of lente in huis te halen

Met bloempotten van Essence kan je ook de zomer of lente al vroeg in huis halen. Plant bijvoorbeeld gladiolen bollen in de pot en wacht tot deze al vervroegd uitkomen in huis. Je kan nu echt genieten van een zomer gevoel nog voordat de zomer of lente echt uitgekomen is in je eigen achtertuin. Beleef een nieuwe periode dus al snel in je eigen huis door gebruik te maken van de juiste potten om je bloembollen in te planten.

Een nieuw seizoen tijd om je vijver een opknapbeurt te geven

Je hebt de bloempotten vervangen en een paar mooie bloembollen in de tuin geplaatst. Alles begint lekker te bloeien in je eigen achtertuin alleen nu mis je toch wel de opknapbeurt voor je vijver. Je vijver ziet er misschien niet meer uit of is niet meer helder genoeg om de vissen te kunnen zien. Overweeg eens om je vijver op te knappen met een nieuwe Ubbink vijver pomp. Deze pompen zorgen er al snel voor dat de algen verdwijnen en je weer kan genieten van vissen in je vijver.

Nieuwe verlichting met een Ubbink vijver

Je kan een Ubbink vijver ook verder opknappen door bijvoorbeeld de vijververlichting te vervangen. Van het merk Ubbink vind je echt een ruime keuze met verschillende soorten verlichting zodat je de tuin een vrolijke uitstraling kan geven.