Drie tips voor jouw tuinfeest!

Het is zomer, en dat betekent: tuinfeestjes! Hoe leuk is het om al je vrienden uit te nodigen voor een barbecue in de tuin? Je kunt dan ook de tuin enorm leuk versieren met allerlei slingers en verlichting. Om je feest tot een goed einde te brengen, willen we je graag drie tips meegeven!

1. De beste barbecue voor het feest

Als je een tuinfeest geeft, kan een goede barbecue natuurlijk niet ontbreken. Natuurlijk zijn er enorm veel verschillende barbecues te verkrijgen. Om ervoor te zorgen dat je tuinfeest goed verloopt, is het verstandig om een barbecue te nemen die genoeg plek heeft voor al het vlees. Een tip die ik je kan geven: Bij Uni-store.nl zijn er verschillende maten barbecues verkrijgbaar. Deze kunnen daarnaast ook voor een gedeelte als vuurschaal gebruikt worden. Dit is dan ook erg leuk voor je tuinfeest. Zo kun je eerst lekker eten, en vervolgens genieten van de warmte.

2. De juiste mensen uitnodigen

Bij een tuinfeest hoort natuurlijk ook bezoek. Het is dan ook slim om eerst een duidelijke gastenlijst op te stellen. Wanneer je namelijk weet wie je uit wilt nodigen, kun je ook de juiste mensen contacten. Hierdoor weet je ook beter hoeveel vlees en drank je moet halen en zullen er nooit ongewenste gasten komen! Daarnaast is het ook altijd slim om een save the date te versturen. Dit zorgt ervoor dat de mensen die je wilt uitnodigen ook zeker kunnen komen!

3. De juiste muziek voor het feest

Als laatste is natuurkijk de muziek enorm belangrijk. Deze zorgt er namelijk voor dat de sfeer op en top is. Het is dan ook slim om van tevoren meerdere goede spotify lijsten te maken. Je wilt namelijk tijdens de barbecue andere muziek dan wanneer je aan het dansen gaat. Het opstellen van meerdere lijsten geeft je dan ook de mogelijkheid om sneller te schakelen!

Tags: