Vandaag sta ik er alleen voor

Vandaag sta ik er alleen voor. Mijn vrouw is naar het werk en de kinderen zijn lekker buiten aan het spelen op de camping. Ik besluit om de caravan van binnen eens grondig aan te pakken. Ik begin met alle lampen stofvrij te maken. Vervolgens ook even een doekje over de kasten in de caravan. Na dit gedaan te hebben, maak ik snel even de koelkast leeg en maak deze vervolgens ook schoon aan de binnenkant. Ik plaats de artikelen weer terug in de koelkast.

Hierna besluit ik om even een lekkere bak koffie te zetten met ons nieuwe koffiezetapparaat. Na deze heerlijke koffie pak ik de stofzuiger. Al vlot heb ik de hele caravan gedaan.  Snel nog even een emmer met sop maken en dan even de vloer dweilen. Als ik dit gedaan heb, plof ik buiten in de loungeset. De vloer moet immers drogen en dat geeft mij even de gelegenheid om te relaxen. Heerlijk even genieten van het zonnetje.

Helaas, na een half uurtje moet ik het zonnetje verlaten. Er staat ook nog vuile vaat die gedaan moet worden. Ik zet een muziekje op een begin met afwassen. Tijdens het afwassen besluit ik dat ik straks alleen nog even de barbecue schoonmaak en dat het dan wel weer genoeg is geweest voor vandaag. Ik moet immers straks ook nog even in de tuin aan de gang.

Na de afwas maak ik vlot de barbecue schoon met de speciale schoonmaakborstel, die wij recentelijk hebben aangeschaft. Het blijkt al snel dat dit een welkome aankoop is geweest. Heerlijk om te merken dat het schoonmaken van de barbecue stukken sneller gaat.