Maak gebruik van een cadeaupas tuincentrum

Maak gebruik van een cadeaupas tuincentrum

Als je iemand een leuk en origineel cadeau wil geven voor bijvoorbeeld een nieuwe woning. Dan kan je natuurlijk wel een kamerplant geven, maar eigenlijk geeft iedereen wel een kamerplant. Het is veel slimmer om een cadeaupas te geven die je kan gebruiken bij verschillende tuincentra. De cadeaupas is gekoppeld aan de Nationale Tuinbon en door hier gebruik van te maken is het ineens een stuk leuker om nieuwe plantjes in de tuin uit te zoeken. Het is tenslotte een stuk leuker afrekenen als een gedeelte al voor je betaald is.

Online je saldo checken

Ben je benieuwd hoeveel geld je nog op je nationale cadeaupas hebt staan? Controleer de cadeaupas tuincentrum gewoon even online. Je weet zo precies hoeveel geld je nog hebt te besteden zodra je naar het tuincentrum toe gaat. Het is natuurlijk ook slim om even te controleren of het tuincentrum bij jouw in de buurt is aangesloten bij de cadeaupas.

Tuincentrum

In het tuincentrum is het altijd gezellig winkelen. Je kan er tijdens de zomermaanden lekker inspiratie op doen voor de tuin of er een nieuwe barbecue kopen. Werkelijk alles wat te maken heeft met het buitenleven kan je hier vinden. Tijdens de wintermaanden komt de kerststijl helemaal terug en kan je in het centrum terecht voor de mooiste kerstdecoraties en kerstbomen. Zo is het werkelijk ieder seizoen weer leuk om eens langs te gaan en mooie spulletjes uit te zoeken.

Tuincentrum bij jouw in de buurt vinden

Bij jouw in de buurt is er een grote kans dat er verschillende tuincentra zijn. Intratuin en Tuincentrum Overvecht zijn de twee grote namen die verspreid zijn over het land. Buiten deze tuincentra om zijn er ook nog eigen ondernemingen die er één gestart zijn. Het is altijd leuk om te kijken welke bij jouw in de buurt zit om deze vervolgens een bezoekje te brengen.

Op zondag winkelen in het tuincentrum

De zondag is vaak een echte verveel dag of een perfecte dag om lekker in de tuin te gaan werken. Ga van te voren in de ochtend even naar het tuincentrum en in de middag kan je aan de slag in de tuin om nieuwe plantjes te planten of bloembakken neer te zetten. Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten of een tuincentrum zondag open is. Je staat anders voor gesloten deuren en buiten het feit of ze op zondag open zijn is het ook belangrijk om de openingstijden voor je te hebben. Je weet dan of je al om 10.00 naar binnen kan of dat het toch 12.00 gaat worden.

Tuincentrum zondag open bij jouw in de buurt

Online kan je zien welk tuincentrum bij jouw in de buurt op zondag geopend is. Je weet zo precies van te voren wat je kan verwachten bij jouw in de buurt.