Betonschutting – luxe schutting met beton – hsbeton.nl

Betonschutting – luxe schutting met beton – hsbeton.nl

Een betonschutting wordt steeds vaker uitgekozen in plaats van een normale houten schutting. Het is eigenlijk een alternatief voor een stenen erfscheiding. Het voordeel van een luxe schutting met beton is dat je geen fundering nodig hebt. Het is hierdoor vele malen goedkoper om een schutting te plaatsen. Daarnaast bespaar je ook veel tijd als je zelf een beschutting met beton wil maken. HSbeton.nl levert namelijk kant en klare beton schuttingen die geplaatst kunnen worden op de erfafscheiding. De schuttingdelen zijn duurzaam geproduceerd in onze eigen fabriek. Het enige wat je nog hoeft te doen is de schutting plaatsen. Eventueel kan je dit ook laten uitvoeren door hsbeton.nl.

Betonschutting is verkrijgbaar in verschillende motieven

Als je enkel en alleen voor beton kiest dan kan dit een vrij saaie uitstraling hebben. Toch is het ook mogelijk om een luxe schutting met beton te plaatsen. Je kijkt hierbij niet tegen een betonmuur aan, maar tegen een modern motief. Je kan kiezen voor een rots motief of een stenen motief. Soms wordt een schutting ook gecombineerd met hout. Alleen de onderste platen zijn dan gemaakt uit beton en de bovenkant is gemaakt van hout. Het voordeel van beton is dat het tientallen jaren meegaat. Combineer je dit met hout? Dan loop je het risico dat het hout op ten duur vergaat en je dus een nieuwe schutting moet gaan aanschaffen. HSbeton.nl kan je helpen aan beide schuttingdelen. Zowel de schutting van volledig beton als een schuttingdeel met hout en beton.

Sierafwerking bij een luxe schutting met beton

Als je kiest voor een betonschutting dan wordt hier automatisch betonnen palen bijgeleverd om de schutting tussen te plaatsen. Zowel de bovenzijde als de palen kunnen voorzien worden van een sierafwerking. Denk hierbij aan een betonnen afwerking. De afwerking is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Afhankelijk van de kleur van het rots motief kan je kiezen welke kleur het beste bij je luxe schutting met beton past. Hsbeton.nl kan je hierin eventueel adviseren. Naast een advies in kleur kan er gezamenlijk gekeken worden naar de mogelijkheden om het beton af te werken. Dit kan in een Romeinse stijl of misschien meer nostalgisch. Er is veel mogelijk en bij hsbeton.nl wordt je uiteraard uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden. Wij laten je graag zien welke afwerkingen er mogelijk zijn met zowel de palen als de schutting zelf. Er is veel mogelijk en dit maakt de keuze soms wat lastig. We staan daarom altijd voor je klaar met een uitstekende service!