Palletboxen bieden u een goede goederenopslag

Kunststof, houten of stalen palletboxen nodig voor goederenopslag of transport/logistiek? Kijk hiervoor eens op internet bij bijvoorbeeld een bedrijf als Zamko. Ze verkopen pallets in alle soorten en maten voor goederenopslag en transport/logistiek en daarnaast ook nog eens de benodigde accessoires zoals pallets om eronder te zetten of deksels om de boxen goed af te kunnen sluiten.

Palletboxen voor diverse takken van transport/logistiek

Palletboxen worden veel gebruikt voor transport/logistiek. Dit gebeurt in diverse takken van de industrie waarbij u onder andere kunt denken aan chemische industrie maar ook de levensmiddelenbranche maakt veel gebruik van palletboxen.

 

Kies geschikte palletboxen voor goederenopslag

Hoe weet u nu welke box het beste geschikt is voor goederenopslag binnen uw bedrijf? Kijk om te beginnen altijd eerst goed naar wat voor producten u wilt opslaan en vervoeren met de boxen. Als het producten zijn waarbij bijvoorbeeld geen lucht of daglicht mag komen kiest u het beste voor een totaal afsluitbare box. Voor nagenoeg ieder product en type van transport/logistiek is de juiste box te vinden.

Kies altijd de juiste maat

Het is niet alleen belangrijk dat uw producten goed in de palletboxen passen maar deze dienen ook in uw magazijn geplaatst te kunnen worden zodat de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk gebruikt wordt. Palletboxen voor goederenopslag en transport/logistiek zijn stevig en kunnen veel inhoud aan (vaak wel tot zo’n 1000 kilo aan gewicht) en kunnen ook gestapeld worden, zeker in een magazijn.

Voorbeeld goede palletbox voor goederenopslag en transport/logistiek

Een goede palletbox die veel gebruikt wordt is de Multibox van MP Packaging. Met behulp van de Big Bag techniek krijgt de box een plastic zak in het midden waar tal van goederen in gedaan kunnen worden. Tijdens het lossen wordt alleen de zak uit de Multibox gehaald die zelf gewoon blijft staan. Gebruikt u de box een tijdje niet? Dan kan deze ingeklapt worden zodat hij ook geen plaats in beslag neemt.