Raamstickers gebruiken om een speciaal product te promoten

Raamstickers gebruiken om een speciaal product te promoten

Een etalage volledig vormgeven met raamstickers? Je bent absoluut niet de eerste die het doet, maar het is wel een opvallende manier om een nieuwe collectie aan de man te brengen. Promoties worden zo zichtbaar in een straat en potentiële klanten lopen sneller even naar binnen om een kijkje te nemen. Je kan uiteraard altijd even informeren naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Kiezen voor raamstickers als reclame

Soms wil je weleens wisselen van reclame of een tijdelijke actie duidelijk in beeld brengen. Je kan natuurlijk kiezen voor raamstickers om de reclame zo duidelijk mogelijk in beeld te krijgen. De raamstickers worden echt gedrukt met zeefdrukzodat ze kleur echt zijn en nog beter opvallen. De stickers gaan gerust drie tot vijf jaar mee en dan zijn ze aan vervanging toe. Je kan zo afwisselen met een nieuwe actie of een nieuwe decoratie tegen de ramen aan.

Een passend advies voor gevel reclame

Misschien heb je een idee wat er qua reclame bij jouw bedrijf past of heb je geen enkel idee hoe je het beste kan opvallen tussen andere winkels. Met een passend advies krijg je een idee hoe je gevel kan opvallen tussen de andere bedrijven in. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Reclame

Als bedrijf vindt je het natuurlijk belangrijk dat het zichtbaar is dat je aanwezig bent. Gevel reclame kan je helpen om met je bedrijfspand te laten zien dat je er bent. Dit kan heel opvallend met grote schreeuwende letters of juist heel intiem met kleine letters. Het maakt niet uit wat voor een soort reclame je zoekt er is een hoop mogelijk met de gevel. Vaak is dit soort reclame belangrijker dan je denkt. Potentiële klanten kunnen je bedrijf aan de reclame herkennen en herinneren je naam zodra ze naar je opzoek zijn. Je klanten weten je dankzij deze reclame eindelijk te vinden in een drukke winkelstraat of op een industrieterrein.